CNC Team
Linkedin 0031-(0) 26-4721700
't Veld 17, 6666Mk HETEREN

Rob Ariens eigenaar ADE projekt

Geruime tijd hebben wij gedacht dat een CNC machine alleen geschikt zou zijn voor grotere interieurbouwers en de meubelindustrie, maar na een uitnodiging van Gerwin in zijn showroom in Heteren kwamen we tot een ander inzicht. Ik kan me ons bezoek nog goed herinneren. Na thuiskomst belde pa me met de vraag: ‘En heb je hem al besteld?’ 
Waarop ik antwoorde: ‘Dat nog niet, maar hij gaat er wel komen!’

Inmiddels hebben wij de machine vier weken in gebruik en al diverse meubels gemaakt met rijboring, Fixchip verbindingen, boren van scharnieren, frezen van greep lijsten en ga zo maar door.

Of wij de TF nog kunnen missen? Vergeet het maar, die gaat niet meer weg! Elke dag ontdekken wij nog meer nieuwe mogelijkheden. Het gebruik en programmeren van de machine is niet moeilijk, na een aantal uren begeleiding, een beetje gevoel met het werken in Windows en een tekening kunnen lezen kom je een heel eind. Daarnaast krijg je bij de machine een uitgebreide handleiding in het Nederlands en is het CNC-team altijd bereid je vragen te beantwoorden.

Kortom een Masterwood TF 100 2.0 is niet alleen voor grote, maar zeer zeker ook uitermate geschikt voor de kleine interieurbouwer en meubelmaker die kwaliteit, precisie, snelheid en gemak hoog in het vaandel heeft staan.

 

Foto's

terug