MASTERWOOD INTERIEURBOUW


Masterwood heeft zich de laatste jaren bewezen in de interieurbouw- en standbouwbranche. Meer dan 130 klanten in deze branche werken momenteel met een machine van Masterwood.

Masterwood is een bedrijf gevestigd in Rimini te Italie en produceerd alleen maar CNC gestuurde freesmachines voor diverse markten en industrieen. Doordat de aandacht alleen op CNC gebied ligt krijgt u bij Masterwood altijd de laatste techniek en oplossingen. Alle modellen kunnen voorzien worden van meerdere motoren, 5-assige motoren etc.. Voor de opspantechniek zijn diverse mogelijkheden, de zogenaamde tubeless supports, de lignestone vlakke tafel en de volledig CNC gestuurde automatische tafel. Alle Masterwood machines zijn portaal machines, afhankelijk van het freesbereik over de Y as worden 1 of 2 digitale motoren toegepast.

De Masterwood modellen zijn standaard uitgerust met het krachtige MasterWork CAD-CAM systeem. Hiermee kunt u vrij tekenen. Deze software is licentie vrij te gebruiken op al uw computers binnen uw bedrijf. Daarnaast heeft dit systeem een perfecte koppeling voor het importeren van *.DXF files uit andere CAD systemen als MicroStation, AutoCad, VectorWorks, Cadkey, Pointline etc..

Het MasterCabinet tekenprogramma is een zeer gebruiksvriendelijk softwaresysteem voor het zeer snel tekenen en ontwerpen van kasten, keukens en kastenwanden. Dit wordt geheel grafisch zichtbaar inclusief 3D draadmodellen voor de werkplaats. Als de kast klaar is kan er automatisch een zaaglijst naar bijvoorbeeld Excel gestuurd worden.