Nieuwe 5 assige Masterwood voor Interieur en Meubelbedrijf Schouten en Muis

27 maart 2015

ilt u eens iets anders dan de traditionele kast, het standaard bureau of de geijkte ontvangstbalie? Hebt u er behoefte aan om uzelf eens goed te onderscheiden van anderen, uw familie, of de concurrentie? Schouten & Muis maakt meubels en complete inrichtingen op maat, volgens uw wensen, ideeŽn, het maakt niet uit hoe bijzonder deze zijn. 

Misschien hebt u al een duidelijke tekening of blijft het bij een schets. Wij gaan voor u aan de slag en maken een opmerkelijke eettafel, een bijzonder kookeiland, een designkast of unieke badkamerinrichting. We overleggen met u persoonlijk voor het beste resultaat want kwaliteit staat bij ons voorop. 

Onderscheidend 

Voor zakelijke meubels en inrichtingen kunt u ook bij ons terecht. Uw ontvangstruimte krijgt een uitstraling die bij uw bedrijf past en uw kantoor wordt een plek waar u graag vertoeft. Hebt u niet perse een mooi of bijzonder meubel nodig, maar wel een meubel op maat voor bijvoorbeeld speciale apparatuur? Ook daar ligt onze specialiteit. Net als bij tentoonstellingsbouw.