5 assige Masterwood voor Bone Solid, de 3de Masterwood in het bedrijf

14 januari 2013

Bone Solid BV is een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het verwerken van de zogenoemde "Solid Surface" producten.
Circa 10-jaar geleden is het eerste contact ontstaan met Solid Surface en het eerste enthousiasme voor het material gewekt.
Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de oprichting van een 100% specialistisch bedrijf met de hoogste kwaliteitsstandaard en kennis op dit gebied.
Dit is door de producenten van Solid Surface materialen bekroond door de erkenning van Bone solid BV als gecertificeerd verwerker van dit veelzijdige materiaal.

Door gebruik te maken van een goed geoutilleerd machinepark en gedegen geschoolde vakmensen zijn de grenzen voor de toepassingen met het materiaal nog lang niet in zicht.
Een productgroep die dus ongekende mogelijkheden biedt voor zowel de architect en ontwerper alsmede voor Bone als verwerker.

Bone Solid is hier perfect op ingericht en daagt u uit om unieke producten te laten maken door het flexibele team van Solid Surface specialisten.